MENY
(Serveras fredag & lördag kväll)
SNACKS
Friterade Valencia Mandlar – 65
Oliver – 60
Chips – 45
Tryffelpopcorn – 45
SPANSKA SARDINER I TIN CAN
med citron, persilja & surdegsbröd – 155
Stationens Ost & Chark för två – 225
HUMMUS & TAPENADE
med smörstekt surdegsbröd – 95
FÖRÄTTER
RÖKT MAKRILL
grönt äpple, gurka & vattenkrasse – 165
CARPACCIO PÅ RYGGBIFF
chili, parmesan & pistage – 175
BUFFELMOZZARELLA
tomat, basilika & rostad mandel – 155
VARMRÄTTER
GÖS
hummer, kantareller, spenat, syltad lök & beurre blanc – 375
ENTRECÔTE
zucchini, tomat, buntlök & bearnaisesås – 365
FILOKNYTE FYLLD MED FETA
zucchini, mynta & spenat, serveras med gremolata – 285
SIDES
Pommes frites med tryffelemulsion – 75
Sallad med mizuna, rädisor & parmesan – 65
Smörslungad färskpotatis – 65
ALLTID PÅ STATIONEN
FISK & SKALDJURSSOPPPA
lax, torsk, räkor, blåmusslor, rouille & krutonger – 295
RÅBIFF PÅ SKÅNSK OXE
löjrom, lök, pepparrotsemulsion, brioche & pommes frites – 295
ATT AVSLUTA MED
3 sorters utvald ost med marmelad & fröknäcke – 165
MILLE FEUILLE
vaniljcrème, citrongelé, rostad vit choklad & hallon – 145
CHOKLADBAVAROISE
aprikos, hasselnöt & bovete – 145
CITRONSORBERT
med Champagne – 155
CHOKLADTRYFFEL
1 st – 30 / 2 st – 55
BARN
KÖTTBULLAR
rårörda lingon, inlagd gurka, potatispuré & gräddsås – 115
GLASSCOUPE – 75
Om du undrar något kring matallergier eller köttet och övriga råvarors ursprung är det bara att fråga.