MENY
(Serveras torsdag, fredag och lördag kväll)
ATT STARTA MED
Saltrostade spanska mandlar 65
Manzanilla oliver 90
Salami (Fuet casa riera) & minichorizo 120
Sharing is caring – Saras tapasfat för två 295
TRERÄTTERSMENY (valfri förrätt, varmrätt & dessert) 500
FÖRRÄTTER 165
Rödbetstartar med getostkräm, rostade pistagenötter & tryffel
Sotad pilgrimsmussla med vit sparris, stenbitsrom, rapsskott, beurre blanc & potatisflarn
VARMRÄTTER 285
Gnocchi med stekt portabello, picklad ostronskivling, comté & rostade hasselnötter
Gösfilé med rädisor, forellrom, mangold, kirskål, brynt smör & citron
entrecôte med spenat, ramslökssmör, rapsskott, grön sparris & madeirasås
DESSERT 125
Chokladfondant med rabarberkompott, rabarbersorbet & krispig bovete
Mandelkaka med äpple, gräddfilsparfait, brynt vit choklad & havre
VINPAKET (tre utvalda glas) 400
SIDES
Huvudsallad med fransk dressing 55
Friterad potatis med vitlök & persilja 65
Sabas rädisor med grillad citrondressing 65
ATT AVSLUTA MED
3 sorters utvald ost med sött & sprött 175
Chokladtryffel 45
Om du undrar något kring matallergier är det bara att fråga!