MENY

 (Serveras fredag & lördag kväll)

SNACKS

Friterade Valencia Mandlar – 65

Oliver – 60

Chips – 45

Tryffelpopcorn – 45

 SPANSKA SARDINER I TIN CAN
med citron, persilja & surdegsbröd – 155

Stationens Ost & Chark för två – 225

 HUMMUS & TAPENADE
med smörstekt surdegsbröd – 95

FÖRÄTTER

 RÖKT MAKRILL
grönt äpple, gurka & vattenkrasse – 165

CARPACCIO PÅ RYGGBIFF
chili, parmesan & pistage – 175

BUFFELMOZZARELLA
tomat, basilika & rostad mandel – 155

VARMRÄTTER

 GÖS
hummer, kantareller, spenat, syltad lök & beurre blanc – 375

ENTRECÔTE
zucchini, tomat, buntlök & bearnaisesås – 365

FILOKNYTE FYLLD MED FETA
zucchini, mynta & spenat, serveras med gremolata – 285

SIDES

Pommes frites med tryffelemulsion – 75

Sallad med mizuna, rädisor & parmesan – 65

Smörslungad färskpotatis – 65

ALLTID PÅ STATIONEN

FISK & SKALDJURSSOPPPA
lax, torsk, räkor, blåmusslor, rouille & krutonger – 295

RÅBIFF PÅ SKÅNSK OXE
löjrom, lök, pepparrotsemulsion, brioche & pommes frites – 295

ATT AVSLUTA MED

3 sorters utvald ost med marmelad & fröknäcke – 165

 MILLE FEUILLE
vaniljcrème, citrongelé, rostad vit choklad & hallon – 145

CHOKLADBAVAROISE
aprikos, hasselnöt & bovete – 145

CITRONSORBERT
med Champagne – 155

CHOKLADTRYFFEL
1 st – 30 / 2 st – 55

BARN

KÖTTBULLAR
rårörda lingon, inlagd gurka, potatispuré & gräddsås – 115

GLASSCOUPE – 75

 Om du undrar något kring matallergier eller köttet och övriga råvarors ursprung är det bara att fråga.