MENY


(Serveras torsdag, fredag och lördag kväll)




ATT STARTA MED


Saltrostade spanska mandlar 65


Manzanilla oliver 90


Salami (Fuet casa riera) & minichorizo 120


Sharing is caring – Saras tapasfat för två 295





TRERÄTTERSMENY (valfri förrätt, varmrätt & dessert) 500



FÖRRÄTTER 165


Rödbetstartar med getostkräm, rostade pistagenötter & tryffel


Sotad pilgrimsmussla med vit sparris, stenbitsrom, rapsskott, beurre blanc & potatisflarn



VARMRÄTTER 285


Gnocchi med stekt portabello, picklad ostronskivling, comté & rostade hasselnötter


Gösfilé med rädisor, forellrom, mangold, kirskål, brynt smör & citron


entrecôte med spenat, ramslökssmör, rapsskott, grön sparris & madeirasås



DESSERT 125


Chokladfondant med rabarberkompott, rabarbersorbet & krispig bovete


Mandelkaka med äpple, gräddfilsparfait, brynt vit choklad & havre




VINPAKET (tre utvalda glas) 400



SIDES


Huvudsallad med fransk dressing 55


Friterad potatis med vitlök & persilja 65


Sabas rädisor med grillad citrondressing 65




ATT AVSLUTA MED


3 sorters utvald ost med sött & sprött 175


Chokladtryffel 45






Om du undrar något kring matallergier är det bara att fråga!