MENY
(Serveras torsdag, fredag & lördag kväll)
SNACKS
Friterade Valencia Mandlar – 65
Oliver – 60
Chips – 45
SPANSKA SARDINER I TIN CAN
med citron, persilja & surdegsbröd – 155
KYCKLINGLEVERPARFAIT
grillat bröd, cornichons & picklad rödlök – 145
Stationens Ost & Chark för två – 225
FÖRÄTTER
SKAGENRÖRA
med löjrom på rågbröd – 185
VITELLO TONATO – 185
PANISSE
röd paprika, chili, spansk mandel & parmesan – 145
VARMRÄTTER
TORSKRYGG
blomkål, gurka, hasselnötter & brynt smör – 375
ENTRECÔTE
japansk majrova, kål, bearnaisesås – 365
RISOTTO MED GRÖN SPARRIS
ramslök, pecorino & tryffel – 315
SIDES
Pommes frites & tryffelemulsion – 75
Sallad med rädisor, ruccola & parmesan – 65
Smörslungad färskpotatis – 65
ALLTID PÅ STATIONEN
FISK & SKALDJURSSOPPPA
lax, torsk, räkor, blåmusslor, rouille & krutonger – 295
RÅBIFF PÅ SKÅNSK OXE
miso, svart vitlök, mango, jalapeño, sotad silverlök, sesamfrö & pommes frites – 295
ATT AVSLUTA MED
3 sorters utvald ost med marmelad & fröknäcke – 165
POCHERAT PÄRON
saffran, maräng, hasselnötter & grädde – 145
CHOKLAD & MANDELKAKA
salt karamel, mascarpone & hallon – 145
CITRONSORBERT
med Champagne – 155
Chokladpralin, 1 st – 30 / 2 st – 55
BARN
KÖTTBULLAR
rårörda lingon, inlagd gurka, potatispuré & gräddsås – 115
Glasscoupe – 75
Om du undrar något kring matallergier eller köttet och övriga råvarors ursprung är det bara att fråga.