SOMMARMENY 24/6 - 13/7

 (Serveras hela dagen)

SNACKS

Friterade Valencia Mandlar – 65

Oliver – 60

Chips – 45

 SPANSKA SARDINER I TIN CAN
med citron, persilja & surdegsbröd – 155

 KYCKLINGLEVERPARFAIT
grillat bröd, cornichons & picklad rödlök – 145

Stationens Ost & Chark för två – 225

 HUMMUS & TAPENADE
med smörstekt surdegsbröd – 95

FÖRÄTTER

 RÅBIFF PÅ SKÅNSK OXE
löjrom, lök, pepparrotsemulsion & brioche liten – 185 / stor med pommes – 295

CEVICHE PÅ LAX & PILGRIMSMUSSLA
grönt äpple, silverlök, koriander & rischips – 185

BURRATA
pistage, caponata & basilika – 145

VARMRÄTTER

 HÄLLEFLUNDRA
mangold, spenat, grönärtspuré & hummersås – 375

ENTRECÔTE
buntmorot, kål & bordelaisesås – 365

RÅRAKA
getost, rödbetscrème, picklad rödlök & valnötter – 225

SIDES

Pommes frites med bearnaise – 75

Sallad med mizuna, rädisor & parmesan – 65

Smörslungad färskpotatis – 65

ALLTID PÅ STATIONEN

FISK & SKALDJURSSOPPPA
lax, torsk, räkor, blåmusslor, rouille & krutonger – 295

WALLENBERGARE
ärtor, rårörda lingon, potatispuré & brynt smör – 195

QUICHE
med spenat, getost, honung & betor – 175

ATT AVSLUTA MED

3 sorters utvald ost med marmelad & fröknäcke – 165

 SEMIFREDDO MED MÖRK CHOKLAD
päron & hasselnöt – 145

SVENSKA JORDGUBBAR
citronkräm, mandel, maräng, bovete & basilika – 145

CITRONSORBERT
med Champagne – 155

CHOKLADTRYFFEL
1 st – 30 / 2 st – 55

BARN

KALVFÄRSKÖTTBULLAR
rårörda lingon, inlagd gurka, potatispuré & gräddsås – 115

Glasscoupe – 75

 Om du undrar något kring matallergier eller köttet och övriga råvarors ursprung är det bara att fråga.