SOMMARMENY 15/7 - 10/8

 (Serveras hela dagen)

SNACKS

Friterade Valencia Mandlar – 65

Oliver – 60

Chips – 45

 SPANSKA SARDINER I TIN CAN
med citron, persilja & surdegsbröd – 155

Stationens Ost & Chark för två – 225

 HUMMUS & TAPENADE
med smörstekt surdegsbröd – 95

FÖRÄTTER

 RÅBIFF PÅ SKÅNSK OXE
 röd lök, kapris, cornichons, dijon senap & äggula 
liten – 185 / stor med pommes – 295

 LÖJROM
crème fraiche, röd lök, citron & toast – 195

BURRATA
grillad persika, pistage & chili – 175

VARMRÄTTER

 RÖDING
fänkål, dill & beurre blanc – 345

ENTRECÔTE
bönor, kål & rödvinssås – 365

SPETSKÅL
fetaost, hasselnötter, krasse & tryffelvinägrett – 225

SIDES

Pommes frites med tryffelmajonnäs – 75

Säsongens sallad – 65

Smörslungad färskpotatis – 65

ALLTID PÅ STATIONEN

FISK & SKALDJURSSOPPPA
lax, torsk, räkor, blåmusslor, rouille & krutonger – 295

WALLENBERGARE PÅ KALV
ärtor, rårörda lingon, potatispuré & brynt smör – 235

SALLAD
med getost, betor, vanötter & honung – 225

ATT AVSLUTA MED

3 sorters utvald ost med marmelad & fröknäcke – 165

RABARBER
drömmar, maräng & vaniljglass – 145

CITRONSORBERT
med Champagne – 155

CHOKLADTRYFFEL
1 st – 30 / 2 st – 55

BARN

KALVFÄRSKÖTTBULLAR
rårörda lingon, inlagd gurka, potatispuré & gräddsås – 125

Glasscoupe – 75

 Om du undrar något kring matallergier eller köttet och övriga råvarors ursprung är det bara att fråga.