SOMMARMENY 24/6 - 13/7
(Serveras hela dagen)
SNACKS
Friterade Valencia Mandlar – 65
Oliver – 60
Chips – 45
SPANSKA SARDINER I TIN CAN
med citron, persilja & surdegsbröd – 155
KYCKLINGLEVERPARFAIT
grillat bröd, cornichons & picklad rödlök – 145
Stationens Ost & Chark för två – 225
HUMMUS & TAPENADE
med smörstekt surdegsbröd – 95
FÖRÄTTER
RÅBIFF PÅ SKÅNSK OXE
löjrom, lök, pepparrotsemulsion & brioche liten – 185 / stor med pommes – 295
CEVICHE PÅ LAX & PILGRIMSMUSSLA
grönt äpple, silverlök, koriander & rischips – 185
BURRATA
pistage, caponata & basilika – 145
VARMRÄTTER
HÄLLEFLUNDRA
mangold, spenat, grönärtspuré & hummersås – 375
ENTRECÔTE
buntmorot, kål & bordelaisesås – 365
RÅRAKA
getost, rödbetscrème, picklad rödlök & valnötter – 225
SIDES
Pommes frites med bearnaise – 75
Sallad med mizuna, rädisor & parmesan – 65
Smörslungad färskpotatis – 65
ALLTID PÅ STATIONEN
FISK & SKALDJURSSOPPPA
lax, torsk, räkor, blåmusslor, rouille & krutonger – 295
WALLENBERGARE
ärtor, rårörda lingon, potatispuré & brynt smör – 195
QUICHE
med spenat, getost, honung & betor – 175
ATT AVSLUTA MED
3 sorters utvald ost med marmelad & fröknäcke – 165
SEMIFREDDO MED MÖRK CHOKLAD
päron & hasselnöt – 145
SVENSKA JORDGUBBAR
citronkräm, mandel, maräng, bovete & basilika – 145
CITRONSORBERT
med Champagne – 155
CHOKLADTRYFFEL
1 st – 30 / 2 st – 55
BARN
KALVFÄRSKÖTTBULLAR
rårörda lingon, inlagd gurka, potatispuré & gräddsås – 115
Glasscoupe – 75
Om du undrar något kring matallergier eller köttet och övriga råvarors ursprung är det bara att fråga.