SOMMARMENY 15/7 - 10/8
(Serveras hela dagen)
SNACKS
Friterade Valencia Mandlar – 65
Oliver – 60
Chips – 45
SPANSKA SARDINER I TIN CAN
med citron, persilja & surdegsbröd – 155
Stationens Ost & Chark för två – 225
HUMMUS & TAPENADE
med smörstekt surdegsbröd – 95
FÖRÄTTER
RÅBIFF PÅ SKÅNSK OXE
röd lök, kapris, cornichons, dijon senap & äggula
liten – 185 / stor med pommes – 295
LÖJROM
crème fraiche, röd lök, citron & toast – 195
BURRATA
grillad persika, pistage & chili – 175
VARMRÄTTER
RÖDING
fänkål, dill & beurre blanc – 345
ENTRECÔTE
bönor, kål & rödvinssås – 365
SPETSKÅL
fetaost, hasselnötter, krasse & tryffelvinägrett – 225
SIDES
Pommes frites med tryffelmajonnäs – 75
Säsongens sallad – 65
Smörslungad färskpotatis – 65
ALLTID PÅ STATIONEN
FISK & SKALDJURSSOPPPA
lax, torsk, räkor, blåmusslor, rouille & krutonger – 295
WALLENBERGARE PÅ KALV
ärtor, rårörda lingon, potatispuré & brynt smör – 235
SALLAD
med getost, betor, vanötter & honung – 225
ATT AVSLUTA MED
3 sorters utvald ost med marmelad & fröknäcke – 165
RABARBER
drömmar, maräng & vaniljglass – 145
CITRONSORBERT
med Champagne – 155
CHOKLADTRYFFEL
1 st – 30 / 2 st – 55
BARN
KALVFÄRSKÖTTBULLAR
rårörda lingon, inlagd gurka, potatispuré & gräddsås – 125
Glasscoupe – 75
Om du undrar något kring matallergier eller köttet och övriga råvarors ursprung är det bara att fråga.