VECKANS LUNCHMENY v.44

(Serveras tisdag till fredag 11:30 – 14:00, lördag & söndag 12:00 – 15:00)

Prix fixe meny

Välj à la carte eller gör din egen 3 rätters prix fixe meny genom att välja förrätt, varmrätt, dessert för 325 / person. 
Med en Bloody Mary eller ett glas Prosecco 425 / person.

FÖRRÄTT

 

 SPANSKA SARDINER I TIN CAN
citron, persilja & surdegsbröd – 155

KYCKLINGLEVERPARFAIT
lök, svarta vinbärssylt & surdegsbröd – 125

FRANSK LÖKSOPPA
gruyère & briochekrutonger – 115

VARMRÄTT

   

 KÖTTBULLAR
gräddsås, pressgurka, rårörda lingon & potatispuré – 170

STEKT MAKRILL
fänkål, dill, äpple, tångcaviar, brynt smör & smörslungad potatis – 175

GNOCCHI MED SVAMPRAGU
parmesan, persilja & bakad lök – 165

DESSERT

     

 VALNÖTS- & KARAMELLPAJ
med vaniljskum – 115

GLASSCOUPE
med kolasås – 95

BARN

KÖTTBULLAR
rårörda lingon, inlagd gurka, potatispuré & gräddsås – 115

GLASSCOUPE – 75


Om du undrar något kring matallergier eller köttet och övriga råvarors ursprung är det bara att fråga.

Det är en tom vit bakgrund