VECKANS LUNCHMENY v.44
(Serveras tisdag till fredag 11:30 – 14:00, lördag & söndag 12:00 – 15:00)
Prix fixe meny
Välj à la carte eller gör din egen 3 rätters prix fixe meny genom att välja förrätt, varmrätt, dessert för 325 / person.
Med en Bloody Mary eller ett glas Prosecco 425 / person.
FÖRRÄTT
SPANSKA SARDINER I TIN CAN
citron, persilja & surdegsbröd – 155
KYCKLINGLEVERPARFAIT
lök, svarta vinbärssylt & surdegsbröd – 125
FRANSK LÖKSOPPA
gruyère & briochekrutonger – 115
VARMRÄTT
KÖTTBULLAR
gräddsås, pressgurka, rårörda lingon & potatispuré – 170
STEKT MAKRILL
fänkål, dill, äpple, tångcaviar, brynt smör & smörslungad potatis – 175
GNOCCHI MED SVAMPRAGU
parmesan, persilja & bakad lök – 165
DESSERT
VALNÖTS- & KARAMELLPAJ
med vaniljskum – 115
GLASSCOUPE
med kolasås – 95
BARN
KÖTTBULLAR
rårörda lingon, inlagd gurka, potatispuré & gräddsås – 115
GLASSCOUPE – 75
Om du undrar något kring matallergier eller köttet och övriga råvarors ursprung är det bara att fråga.