KVÄLLSMENY
(Serveras fredag & lördag kväll)
SNACKS
Friterade Valencia Mandlar – 65
Oliver – 60
Tryffelpopcorn – 45
Stationens Ost & Chark för två – 225
KYCKLINGLEVERPARFAIT
surdegsbröd, picklad rödlök &rädisa – 125
Friterade padrones fyllda med färskost & örter – 95
Chips med löjrom & crème fraiche – 95
Pommes frites med tryffelmajonnäs – 65
FÖRÄTTER
CARPACCIO PÅ RYGGBIFF
kronärtskocka, friterad mandel & parmesan – 165
”LOBSTER ROLL”
hummer, gräslök, saltgurka & brioche – 175
KANTARELLTOAST
med persilja, schalottenlök & vitlök – 165
VARMRÄTTER
MAKRILL
löjrom, purjolök, mangold, Sandefjordssås & smörslungad potatis – 355
ENTRECÔTE
jordärtskocka, kål, sotad silverlök, bearnaisesås & pommes frites – 375
RATATOUILLE
kikärtor, basilika, buffelmozzarella & krämig polenta – 295
ALLTID PÅ STATIONEN
FISK & SKALDJURSSOPPPA
lax, torsk, räkor, blåmusslor, rouille & krutonger – 295
RÅBIFF PÅ SKÅNSK OXE
kantareller, miso, kronärtskocka, krasse & pommes frites – 295
ATT AVSLUTA MED
3 sorters utvald ost med marmelad & fröknäcke – 165
VIT CHOKLADSEMIFREDDO
fikon & pistage – 145
”TORTA CAPRESE”
choklad & mandelkaka med salt
CITRONSORBERT
med Champagne – 155
CHOKLADTRYFFEL
1 st – 30 / 2 st – 55
BARN
KÖTTBULLAR
rårörda lingon, inlagd gurka, potatispuré & gräddsås – 115
GLASSCOUPE – 75
Om du undrar något kring matallergier eller köttet och övriga råvarors ursprung är det bara att fråga.