KVÄLLSMENY
(Serveras fredag & lördag kväll)
SNACKS
Friterade Valencia Mandlar – 65
Oliver – 60
Tryffelpopcorn – 45
Stationens Ost & Chark för två – 225
Pommes frites med tryffelmajonnäs – 75
SVAMPPATÉ
cornichons, pistage & smörstekt surdegsbröd – 125
SVENSKA OSTRON
serveras med schalottenlöksvinägrett & äpplekompott
3 st – 120 / 6 st – 240 / 12 st – 450
FÖRÄTTER
SOTAD LAX
sabayon, pepparrot & örtsallad – 175
VILTPATÉ
plommon, krasse & surdegsbröd – 175
BRÄSERAD SVARTROT
sabayon, mandel & örtsallad – 165
VARMRÄTTER
RÖDING
svartkål, morot, rosépeppar, brynt smör, mandel & potatispuré – 385
ENTRECÔTE
fermenterade tomat, fetaost, dragonemulsion, rödvinssky & pommes frites – 385
FLÄSKLÄGG
rödkål, brysselkål, potatiskaka & senapssås – 365
PITHHIVIER
fylld med duxelles & butternut squash,
serveras med rödkål, brysselkål & gräddsås – 325
ALLTID PÅ STATIONEN
FISK & SKALDJURSSOPPPA
lax, torsk, räkor, blåmusslor, rouille & krutonger – 295
RÅBIFF PÅ SKÅNSK OXE
ostron, rökt sidfläsk, vattenkrasse, krispig schalottenlök & pommes frites – 295
ATT AVSLUTA MED
3 sorters utvald ost med marmelad & fröknäcke – 165
GLÖGGKOKTA PÄRON
saffransmousse, pepparkakscrumble & saltrostade pekannötter – 145
CREMA CATALANA – 145
CITRONSORBERT
med Champagne – 165
CHOKLADTRYFFEL
1 st – 30 / 2 st – 55
BARN
KÖTTBULLAR
rårörda lingon, inlagd gurka, potatispuré & gräddsås – 115
GLASSCOUPE – 75
Om du undrar något kring matallergier eller köttet och övriga råvarors ursprung är det bara att fråga.