MENY

(Serveras torsdag, fredag & lördag kväll)

SNACKS

Friterade Valencia Mandlar – 65

Oliver – 60

Chips – 45

 SPANSKA SARDINER I TIN CAN
med citron, persilja & surdegsbröd – 155

 KYCKLINGLEVERPARFAIT
grillat bröd, cornichons & picklad rödlök – 145

Stationens Ost & Chark för två – 225

FÖRÄTTER

SKAGENRÖRA 
med löjrom på rågbröd – 185

VITELLO TONATO – 185

 PANISSE
röd paprika, chili, spansk mandel & parmesan – 145

VARMRÄTTER

 TORSKRYGG
blomkål, gurka, hasselnötter & brynt smör – 375

ENTRECÔTE
japansk majrova, kål, bearnaisesås – 365

RISOTTO MED GRÖN SPARRIS
ramslök, pecorino & tryffel – 315

SIDES

Pommes frites & tryffelemulsion – 75

Sallad med rädisor, ruccola & parmesan – 65

Smörslungad färskpotatis – 65

ALLTID PÅ STATIONEN

FISK & SKALDJURSSOPPPA
lax, torsk, räkor, blåmusslor, rouille & krutonger – 295

RÅBIFF PÅ SKÅNSK OXE
 miso, svart vitlök, mango, jalapeño, sotad silverlök, sesamfrö & pommes frites – 295

ATT AVSLUTA MED

3 sorters utvald ost med marmelad & fröknäcke – 165

 POCHERAT PÄRON
saffran, maräng, hasselnötter & grädde – 145

CHOKLAD & MANDELKAKA
salt karamel, mascarpone & hallon – 145

CITRONSORBERT
med Champagne – 155

Chokladpralin, 1 st – 30 / 2 st – 55

BARN

KÖTTBULLAR
rårörda lingon, inlagd gurka, potatispuré & gräddsås – 115

Glasscoupe – 75

 Om du undrar något kring matallergier eller köttet och övriga råvarors ursprung är det bara att fråga.