KVÄLLSMENY

 (Serveras fredag & lördag kväll)

SNACKS

Friterade Valencia Mandlar – 65

Oliver – 60

Tryffelpopcorn – 45

Stationens Ost & Chark för två – 225

 KYCKLINGLEVERPARFAIT
surdegsbröd, picklad rödlök &rädisa – 125 

Friterade padrones fyllda med färskost & örter – 95

Chips med löjrom & crème fraiche – 95

Pommes frites med tryffelmajonnäs – 65

FÖRÄTTER

 CARPACCIO PÅ RYGGBIFF
kronärtskocka, friterad mandel & parmesan – 165

”LOBSTER ROLL”
hummer, gräslök, saltgurka & brioche – 175

KANTARELLTOAST
med persilja, schalottenlök & vitlök – 165

VARMRÄTTER

 MAKRILL
löjrom, purjolök, mangold, Sandefjordssås & smörslungad potatis – 355

ENTRECÔTE
jordärtskocka, kål, sotad silverlök, bearnaisesås & pommes frites – 375

RATATOUILLE
kikärtor, basilika, buffelmozzarella & krämig polenta – 295

ALLTID PÅ STATIONEN

FISK & SKALDJURSSOPPPA
lax, torsk, räkor, blåmusslor, rouille & krutonger – 295

RÅBIFF PÅ SKÅNSK OXE

 kantareller, miso, kronärtskocka, krasse & pommes frites  – 295

ATT AVSLUTA MED

3 sorters utvald ost med marmelad & fröknäcke – 165

 VIT CHOKLADSEMIFREDDO
fikon & pistage – 145

”TORTA CAPRESE”
choklad & mandelkaka med salt 

CITRONSORBERT
med Champagne – 155

CHOKLADTRYFFEL
1 st – 30 / 2 st – 55

BARN

KÖTTBULLAR
rårörda lingon, inlagd gurka, potatispuré & gräddsås – 115

GLASSCOUPE – 75

 Om du undrar något kring matallergier eller köttet och övriga råvarors ursprung är det bara att fråga.