KVÄLLSMENY

 (Serveras fredag & lördag kväll)

SNACKS

Friterade Valencia Mandlar – 65

Oliver – 60

Tryffelpopcorn – 45

Stationens Ost & Chark för två – 225

 SVAMPPATÉ
cornichons, pistage & smörstekt surdegsbröd – 125 

Chips med löjrom & crème fraiche – 125

Pommes frites med tryffelmajonnäs – 75

FÖRÄTTER

STEKT ANKLEVER
granatäpple, brysselkål & brioche – 165

TOAST SKAGEN
löjrom, dill & citron – 195

JORDÄRTSKOCKA
parmesancrème, salvia & hasselnötter – 165

VARMRÄTTER

 RÖDTUNGA MED SKALDJURSMOUSSELINE
hummersås, trattkantareller, svartkål & smörslungad potatis – 395

ENTRECÔTE
fermenterad tomat, fetaost, dragonemulsion, rödvinssky & pommes frites – 375

PUMPARISOTTO
picklade kantareller, svartkål, pecorino & chili – 295

ALLTID PÅ STATIONEN

FISK & SKALDJURSSOPPPA
lax, torsk, räkor, blåmusslor, rouille & krutonger – 295

RÅBIFF PÅ SKÅNSK OXE
sesam, ponzu, äggula, vårlök, enokisvamp, koriander & pommes frites – 295

ATT AVSLUTA MED

3 sorters utvald ost med marmelad & fröknäcke – 165

MJÖLKCHOKLADCRÈME
inkokta körsbär, karamelliserad mandel & körvel – 145

STICKY TOFFEE PUDDING
butterscotch-sås & vaniljglass – 145

CITRONSORBERT
med Champagne – 165

CHOKLADTRYFFEL
1 st – 30 / 2 st – 55

BARN

KÖTTBULLAR
rårörda lingon, inlagd gurka, potatispuré & gräddsås – 115

GLASSCOUPE – 75

 Om du undrar något kring matallergier eller köttet och övriga råvarors ursprung är det bara att fråga.