KVÄLLSMENY
(Serveras fredag & lördag kväll)
SNACKS
Friterade Valencia Mandlar – 65
Oliver – 60
Tryffelpopcorn – 45
Stationens Ost & Chark för två – 225
SVAMPPATÉ
cornichons, pistage & smörstekt surdegsbröd – 125
Chips med löjrom & crème fraiche – 125
Pommes frites med tryffelmajonnäs – 75
FÖRÄTTER
STEKT ANKLEVER
granatäpple, brysselkål & brioche – 165
TOAST SKAGEN
löjrom, dill & citron – 195
JORDÄRTSKOCKA
parmesancrème, salvia & hasselnötter – 165
VARMRÄTTER
RÖDTUNGA MED SKALDJURSMOUSSELINE
hummersås, trattkantareller, svartkål & smörslungad potatis – 395
ENTRECÔTE
fermenterad tomat, fetaost, dragonemulsion, rödvinssky & pommes frites – 375
PUMPARISOTTO
picklade kantareller, svartkål, pecorino & chili – 295
ALLTID PÅ STATIONEN
FISK & SKALDJURSSOPPPA
lax, torsk, räkor, blåmusslor, rouille & krutonger – 295
RÅBIFF PÅ SKÅNSK OXE
sesam, ponzu, äggula, vårlök, enokisvamp, koriander & pommes frites – 295
ATT AVSLUTA MED
3 sorters utvald ost med marmelad & fröknäcke – 165
MJÖLKCHOKLADCRÈME
inkokta körsbär, karamelliserad mandel & körvel – 145
STICKY TOFFEE PUDDING
butterscotch-sås & vaniljglass – 145
CITRONSORBERT
med Champagne – 165
CHOKLADTRYFFEL
1 st – 30 / 2 st – 55
BARN
KÖTTBULLAR
rårörda lingon, inlagd gurka, potatispuré & gräddsås – 115
GLASSCOUPE – 75
Om du undrar något kring matallergier eller köttet och övriga råvarors ursprung är det bara att fråga.