KVÄLLSMENY

 (Serveras fredag & lördag kväll)

SNACKS

Friterade Valencia Mandlar – 65

Oliver – 60

Tryffelpopcorn – 45

Stationens Ost & Chark för två – 225

Pommes frites med tryffelmajonnäs – 75

 SVAMPPATÉ
cornichons, pistage & smörstekt surdegsbröd – 125 

SVENSKA OSTRON
serveras med schalottenlöksvinägrett & äpplekompott  
3 st – 120 / 6 st – 240 / 12 st – 450

FÖRÄTTER

SOTAD LAX
sabayon, pepparrot & örtsallad – 175

VILTPATÉ
plommon, krasse & surdegsbröd – 175

BRÄSERAD SVARTROT
sabayon, mandel & örtsallad – 165

VARMRÄTTER

 RÖDING
svartkål, morot, rosépeppar, brynt smör, mandel & potatispuré – 385

ENTRECÔTE
fermenterade tomat, fetaost, dragonemulsion, rödvinssky & pommes frites – 385

FLÄSKLÄGG
rödkål, brysselkål, potatiskaka & senapssås – 365

PITHHIVIER
fylld med duxelles & butternut squash,
serveras med rödkål, brysselkål & gräddsås – 325

ALLTID PÅ STATIONEN

FISK & SKALDJURSSOPPPA
lax, torsk, räkor, blåmusslor, rouille & krutonger – 295

RÅBIFF PÅ SKÅNSK OXE
ostron, rökt sidfläsk, vattenkrasse, krispig schalottenlök & pommes frites – 295

ATT AVSLUTA MED

3 sorters utvald ost med marmelad & fröknäcke – 165

GLÖGGKOKTA PÄRON
saffransmousse, pepparkakscrumble & saltrostade pekannötter – 145

CREMA CATALANA – 145

CITRONSORBERT
med Champagne – 165

CHOKLADTRYFFEL
1 st – 30 / 2 st – 55

BARN

KÖTTBULLAR
rårörda lingon, inlagd gurka, potatispuré & gräddsås – 115

GLASSCOUPE – 75

 Om du undrar något kring matallergier eller köttet och övriga råvarors ursprung är det bara att fråga.