VECKANS LUNCHMENY
(Serveras tisdag – lördag mellan 12:00 – 15:00)
ATT STARTA MED
Saltrostade spanska mandlar 65
Manzanilla oliver 90
Salami (Fuet casa riera) & mini chorizo 120
Spanska sardiner i tin can med citron, persilja & surdegsbröd 155
Burrata med panzanellasallad & rostad pistage 165
ATT FORTSÄTTA MED
Långbakade betor med getostkräm, rostade solrosfrön, fänkål & dill, serveras med kokt potatis 155
Biff a la Lindström med gröna ärtor, skysås & saltgurka, serveras med kokt potatis 155
Torsk filé med rostad blomkål, semitorkad tomat, skaldjurssmör & dill, serveras med kokt potatis 155
Entrecote med betor, rapsskott, ramslökssmör, rödvinssås & stekt potatis 285
ATT AVSLUTA MED
Äpple- & havrecrumblepaj med crème anglaise 125
Chokladtryffel 45
Om du undrar något kring matallergier är det bara att fråga!