VECKANS LUNCHMENY


(Serveras tisdag – lördag mellan 12:00 – 15:00)




ATT STARTA MED


Saltrostade spanska mandlar 65


Manzanilla oliver 90


Salami (Fuet casa riera) & mini chorizo 120


Spanska sardiner i tin can med citron, persilja & surdegsbröd 155


Burrata med panzanellasallad & rostad pistage 165



ATT FORTSÄTTA MED


Långbakade betor med getostkräm, rostade solrosfrön, fänkål & dill, serveras med kokt potatis 155


Biff a la Lindström med gröna ärtor, skysås & saltgurka, serveras med kokt potatis 155


Torsk filé med rostad blomkål, semitorkad tomat, skaldjurssmör & dill, serveras med kokt potatis 155


Entrecote med betor, rapsskott, ramslökssmör, rödvinssås & stekt potatis 285



ATT AVSLUTA MED


Äpple- & havrecrumblepaj med crème anglaise 125


Chokladtryffel 45





Om du undrar något kring matallergier är det bara att fråga!