VECKANS LUNCHMENY v.45

(Serveras tisdag till fredag 11:30 – 14:00, lördag & söndag serveras gåsamiddag hela dagen)

Prix fixe meny

Välj à la carte eller gör din egen 3 rätters prix fixe meny genom att välja förrätt, varmrätt, dessert för 325 / person. 
Med en Bloody Mary eller ett glas Prosecco 425 / person.

FÖRRÄTT

 

 SPANSKA SARDINER I TIN CAN
citron, persilja & surdegsbröd – 155

CARPACCIO
rostade pinjenötter, friterad kapris, citron & parmesan – 125

FRANSK LÖKSOPPA
gruyère & briochekrutonger – 115

VARMRÄTT

   

 

NATTBAKAD FLÄSKKARRÉ
rödkål, konfiterad potatis & skysås – 170

UGNSBAKAD REGNBÅGSLAX
picklade kantareller, purjolök, majs & musselsås – 175

PORTABELLOSVAMP
picklade körsbärstomater, belugalinser, svampbuljong & rökt färskost – 165

DESSERT

     

 CHOKLAD & MANDELKAKA
saltkaramell & vaniljglass – 115

GLASSCOUPE
med kolasås – 95

BARN

KÖTTBULLAR
rårörda lingon, inlagd gurka, potatispuré & gräddsås – 115

GLASSCOUPE – 75


Om du undrar något kring matallergier eller köttet och övriga råvarors ursprung är det bara att fråga.

Det är en tom vit bakgrund