VECKANS LUNCHMENY v.45
(Serveras tisdag till fredag 11:30 – 14:00, lördag & söndag serveras gåsamiddag hela dagen)
Prix fixe meny
Välj à la carte eller gör din egen 3 rätters prix fixe meny genom att välja förrätt, varmrätt, dessert för 325 / person.
Med en Bloody Mary eller ett glas Prosecco 425 / person.
FÖRRÄTT
SPANSKA SARDINER I TIN CAN
citron, persilja & surdegsbröd – 155
CARPACCIO
rostade pinjenötter, friterad kapris, citron & parmesan – 125
FRANSK LÖKSOPPA
gruyère & briochekrutonger – 115
VARMRÄTT
NATTBAKAD FLÄSKKARRÉ
rödkål, konfiterad potatis & skysås – 170
UGNSBAKAD REGNBÅGSLAX
picklade kantareller, purjolök, majs & musselsås – 175
PORTABELLOSVAMP
picklade körsbärstomater, belugalinser, svampbuljong & rökt färskost – 165
DESSERT
CHOKLAD & MANDELKAKA
saltkaramell & vaniljglass – 115
GLASSCOUPE
med kolasås – 95
BARN
KÖTTBULLAR
rårörda lingon, inlagd gurka, potatispuré & gräddsås – 115
GLASSCOUPE – 75
Om du undrar något kring matallergier eller köttet och övriga råvarors ursprung är det bara att fråga.